Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Grijpma Verhuizingen gaat altijd voor kwaliteit

Met UTS Grijpma kunt u rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten voor een perfecte verhuizing. Onze verhuizers hebben plezier in hun werk, zijn servicegericht en werken snel en netjes. Wij staven dit met certificeringen ‘Erkende Verhuizer’,  ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, Veiligheid Checklist Aannemers certificaat (VCA) en het Milieucertificaat.


Uw verhuizing goed verzekerd met UTS Grijpma

UTS Grijpma Verhuizingen verhuist uw kostbare inboedel met de grootste zorg. Als extra zekerheid wordt uw verhuizing uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies.

UTS Grijpma Verhuizingen maatschappelijk betrokken

Wij hechten veel waarde aan de toekomst van de nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Daarom richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen, veilig en milieuverantwoord werken. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, CO2-neutrale projecten, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben. Ook zijn wij actief betrokken bij activiteiten voor het Ronald McDonaldhuis. Ondernemen is tenslotte veel meer dan alleen winst maken.