Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Bijzondere verhuizing van kostbare vleugels

Een bijzondere uitdaging was deze week de verhuizing van Bad Bentheim naar Bosch en Duin in de gemeente Zeist. Met drie verhuiswagens en verdeeld over drie dagen werd 120 kuub inboedel verhuisd. Hieronder waren een piano en twee vleugels. Kostbare bezittingen vragen altijd uiterste zorgvuldigheid maar dat is de verhuizers van Grijpma wel toevertrouwd. UTS Grijpma kan zich inmiddels specialist noemen in het verhuizen van vleugels, schilderijen, antiek, kunstobjecten en andere kostbaarheden. De instrumenten werden door de vakmensen van Grijpma goed verpakt en behoedzaam in de verhuiswagen geladen.
Enkele uren later werden de instrumenten uitgeladen in de mooie villawijk Bosch en Duin.
Met een Large Verhuispakket verhuizen wij uw inboedel inclusief demontage en montage in uw nieuwe woning. U heeft er zelf geen omkijken naar!
 
Kies het Small Verhuispakket voor het verhuizen van grote stukken of kostbare voorwerpen
Maar ook als u zélf uw verhuizing uitvoert en slechts enkele speciale, grote of kostbare zaken verhuisd moeten worden, kunt u ons inzetten. UTS Grijpma gaat altijd uiterst zorgvuldig om met uw kostbare inboedel. Kies het Small Verhuispakket voor het verhuizen van grote stukken of kostbare voorwerpen.