Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Clienten van Mediant verhuizen tijdelijk naar andere woonruimte

Onlangs verhuisde UTS Grijpma cliënten van Mediant in Enschede. De hoofdlocatie aan de Helmerzijde in Enschede gaat volgend jaar namelijk op de schop en nu al is men bezig met het verplaatsen van cliënten naar vervangende woonruimte elders op het terrein. Bijzonder aan deze verhuizing is, dat stressfactoren voor cliënten zoveel mogelijk voorkomen moeten worden. Cliënten van de instelling zijn zeer gevoelig voor veranderingen en drukte. UTS Grijpma heeft ervaring met dergelijke zorgverhuizingen en begrijpt dit maar al te goed. Zij zorgen voor rust en duidelijkheid in het verhuisproces.

De bewoners werden binnen één dag verhuisd en dat betekende dat de verplaatsingen zeer goed georganiseerd moesten worden. Medewerkers van Mediant én de verhuizers van Grijpma kregen vooraf uitgebreide instructie. ’s Ochtends werden alle spullen gedemonteerd en ingepakt en vervolgens dezelfde dag, op de nieuwe plek weer ingehuisd, aangesloten en gemonteerd. 

Aan het einde van de dag stond alles weer netjes op z’n plek in het nieuwe appartement. Rust in het verhuisproces, laat dat maar aan UTS Grijpma over!