Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Didi Drosten en Bren Geerlings, jubilarissen bij UTS Grijpma!

Onlangs mochten we binnen onze bedrijven UTS Grijpma en UTS Hersevoort, liefst drie jubilarissen in het zonnetje zetten! Bij UTS Grijpman is Bren Geerlings 12,5 jaar in dienst en Didi Drosten liefst 40 jaar! Bij UTS Hersevoort is Dick Alberts eveneens 40 jaar in dienst. Deze langdurige dienstverbanden geven aan dat het prettig werken is binnen ons bedrijf en het borgt kennis en ervaring. Reden genoeg om een feestje te vieren!

Proficiat Didi
Didi begon in 1979 als kantoorassistente bij de broers Bettie en Donnie Grijpma. Dit pakte ze serieus op en ze voelde zich enorm thuis bij het Enschedese familiebedrijf waar hard werken heel gewoon was. Didi is een echte spin in het web: alle facetten van kantoor en administratie kent Didi op haar duimpje, van offerte tot factuur, het maken van nacalculaties en verwerken van urenadministratie. Ook beheert Didi de kwaliteitssystemen van het verhuisbedrijf en als verhuisdirigente regelt zij alle beslommeringen rondom de verhuizing. 

… en Bren
Bren is inmiddels 12,5 jaar werkzaam in ons verhuisbedrijf. Bren komt uit een transportfamilie en is opgegroeid in de logistiek. Vanaf de eerste dag is hij werkzaam als verhuisdaviseur/accountmanager voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.
Bren taxeert de te verhuizen hoeveelheid, brengt de offerte uit, maakt afspraken met de klant , instrueert verhuizers en zet het hele verhuistraject in werking uit. Bren is met 30 taxaties per week een druk bezet man die vele kilometers aflegt voor zijn werk!
Didi en Bren profciat!