Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

IN MEMORIAM  Bren Geerlings

IN MEMORIAM 
Bren Geerlings
 
Vandaag, 27 november zou onze oud collega Bren Geerlings 60 jaar zijn geworden. Op deze dag willen wij graag stilstaan bij Bren RIP.
 
Vijftien jaar geleden sprong Bren op de Grijpma-trein om aan de slag te gaan als taxateur. Zijn start bij Grijpma ging met vallen en opstaan, als een boemeltje, maar na verloop van tijd en met steeds meer ervaring werd het boemeltje al snel vervangen door een snelle TGV. Onze gewaardeerde collega Bren was prettig in de omgang en liet zich graag horen. Als hij een mooie verhuizing had ‘gescoord’ kwam het voor dat hij met veel tamtam en vol trots het kantoor binnenkwam stuiteren, typisch Bren. 
Bren hielt erg van gezelligheid, zo was hij actief in onze personeelsvereniging en regelde leuke uitjes en lekkere etentjes.
 
Maar helaas, op 15 augustus dit jaar ontspoorde de trein als gevolg van een eenzijdig ongeval met zijn trots (de harley davidson). Het is de harde realiteit in het leven. Ook binnen ons bedrijf laat hij een leegte achter, wij zullen hem nooit vergeten.