Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Universiteit Twente blij met UTS Grijpma

Geheel volgens planning is het inhuizen van de studentenkamers op de Campus van de Universiteit Twente afgerond. Het was een omvangrijke klus die volgens een strak draaiboek verliep. Terwijl de bouw nog in volle gang was, werden 444 studentenkamers, verdeeld over negen verdiepingen, volledig ingehuisd door UTS Grijpma. Al het meubilair maar ook voorzieningen voor badkamer, toilet en keuken werden aangebracht en afgemonteerd.

Bouw en inhuizing verliep volgens een strakke planning en in goed overleg met projectmanagers en toeleveranciers. Bren Geerlings van UTS Grijpma: “De meerwaarde van ons verhuisbedrijf werd tijdens dit project duidelijk zichtbaar. Het hele proces met heel veel schakels en verhuisbewegingen moet als een geoliede machine verlopen. Wanneer één schakel door onvoorziene omstandigheden vertraagd, loop je kans dat de hele planning uitloopt. Gelukkig konden we dit als verhuisbedrijf flexibel oplossen door het aanbieden van extra  opslag- en overslagfaciliteiten. Hiermee hielpen we leveranciers en hielden we druk op de planning.”

Naar volle tevredenheid is de klus geklaard binnen de planning. De studenten kunnen vanaf het nieuwe studiejaar hun intrek nemen in dit vernieuwde universiteitsgebouw.