Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Grijpma verhuist JustitieID in Almelo


Al eerder was bekent dat het voortbestaan van de Justitiële Informatiedienst in Almelo voor komende jaren gegarandeerd blijft. Het is belangrijk dat de rechtspraak in Twente blijft, dicht bij de burger. Dit heeft gevolgen voor huisvesting van de dienst en aanpassing van gebouwen. Binnenkort verhuist de dienst JustitieID van de Egbert Gorterstraat naar het nieuwe onderkomen aan de Burgemeester Ravenslootsingel.

Ervaren verhuizer die bekend is met projectmatige kantoor verhuizing
UTS Grijpma gaat deze verhuizing in drie fases uitvoeren. Op Goede Vrijdag 19 april, wanneer veel ambtenaren vrij zijn, wordt begonnen met het verhuizen van de vergaderunits, incl. technische randapparatuur zoals printerunits, naar de nieuwe locatie. Daar worden de vergaderzalen ingericht en apparatuur weer werkend gemaakt.
Begin mei volgt de verhuizing van alle werkplekken. Per cluster wordt de verhuizing uitgevoerd. Een pittige klus voor de verhuizers van UTS Grijpma, maar met een goede voorbereiding en een vooraf opgesteld werkplan is er geen twijfel dat de medewerkers op tijd weer aan de slag kunnen.