Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Grijpma verhuist werkelijk alles!

Het was geen grap toen UTS Grijpma maandag 1 april voor de deur van de Grolsch Veste stond om een 3 meter hoge robot af te leveren. 
Bren Geerlings, projectmanager van UTS Grijpma legt uit: “Werkplein Twente organiseert regelmatig lunchbijeenkomsten met interessante onderwerpen voor bedrijven in Twente. Dit keer was de bijeenkomst in de Grolsch Veste met als gastspreker de bekende trendwatcher Richard van Hooijdonk*. Deze futurist biedt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologieën en daarbij kon een robot niet ontbreken. Aangezien wij goede contacten hebben met ROC van Twente waar de robot staat, was onze sponsorbijdrage om deze naar Enschede te transporteren snel beklonken”.
De drie meter hoge robot werd nauwkeurig verpakt in folie en dekens en vervolgens in de verhuisauto vervoerd naar Enschede. Bren Geerlings opgetogen:“UTS Grijpma verhuist ook werkelijk alles met het oog op de toekomst.”

*Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Tijdens de bijeenkomst in de Grolsch Veste maakte hij inzichtelijk welke innovaties invloed hebben op het gebied van werk.