Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Grijpma zorgt voor snelle en efficiënte verhuizing van TMZ

Trivium Meulenbelt Zorg (TMZ) is een zorginstelling met 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers. De zorginstelling biedt o.a. thuiszorg, dagbesteding, tijdelijk verblijf en begeleiding aan cliënten in Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand.

Op de locatie Het Meulenbelt in Almelo hebben wij vrijdag 18 oktober ca. 65 werkplekken verhuisd van de Vriezenveenseweg naar de Parmentierweg, een stukje verderop in Almelo. De oude kantoorruimte gaat, na een grondige verbouwing, plaatsmaken voor woonruimte van cliënten.

Continuïteit gewaarborgd
Al vroeg in de ochtend startten vier ervaren verhuizers samen met medewerkers van TMZ met de verhuizing. Twee verhuisauto’s werden ingezet en reden in toerbeurt om de volledige inventaris binnen één dag over te brengen. 
De keuze om op vrijdag te verhuizen is weloverwogen gekozen en heel efficiënt, om zo min mogelijk werktijd te verliezen. Vervolgens zijn in het weekend aanvullende diensten zoals ict en schoonmaak uitgevoerd, zodat medewerkers op maandag weer aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.