Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Uw verhuizing wordt uitgevoerd zoals u dat wilt

Geen mens is gelijk, en bij UTS Grijpma weten ze dit maar al te goed. Bij UTS Grijpma wordt een verhuizing uitgevoerd zoals de klant dat graag wil. Met zgn. ‘verhuispakketten’ is de verhuizing modulair en helemaal op maat aan te passen. In serviceniveau, maar ook wat betreft planning.

Serviceniveau en planning zoals de klant dat wil
Frank Ensink, verhuisadviseur bij UTS Grijpma: ”Wij verhuisden onlangs de familie Weekers. Zij betrokken een nieuwe woning binnen Borne en wilden graag structuur in het verhuisproces en vooral ook de rust om hun inboedel gefaseerd op de plek te zetten. Daar hebben wij uiteraard gehoor aan gegeven. Wij voerden de verhuizing uit inclusief het inpakwerk, apparatuur werd afgekoppeld en meubels werden gedemonteerd. In de nieuwe woning werd alles weer netjes gemonteerd en aangesloten. Ook voerden wij het overtollig meubilair af. 
Op verzoek van de klant werd deze verhuizing gefaseerd over 4 dagen uitgevoerd zodat de familie telkens na het lossen ruim de tijd had om hun spullen rustig te ordenen.” Frank vervolgt trots: “Bij UTS Grijpma luisteren we naar de wensen van de klant.”