Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Verhuizing van bewoners Wiedenhof Haaksbergen

Op 29 september zette Livio de deuren open voor belangstellenden om een kijkje te nemen in het prachtige nieuwe zorgcomplex Wiedenhof (voorheen Wiedenbroek) in Haaksbergen. Drie dagen later werd gestart met het verhuizen van de bewoners van het oude pand naar het mooie nieuwe onderkomen.

Het gebouw biedt ruimte aan acht wooneenheden van acht bewoners per woongroep. Deze bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Elke bewoner heeft een eigen comfortabel appartement welke zijn geschakeld rondom een gezamenlijke huiskamer. In de woongroep leven jonge en oude mensen met dementie en ouderen met een lichamelijke beperking met elkaar samen. De verhuizing verliep heel gestructureerd en werd volgens een vooraf opgesteld draaiboek, in overleg met UTS Grijpma, vlekkeloos uitgevoerd.

Extra ondersteuning door de Verhuisdirigente van UTS Grijpma
De Verhuisdirigente van UTS Grijpma had een belangrijke functie in de voorbereiding door het printen van speciale codeerstickers met daarop het kamernummer alsook de namen van de bewoners. Elke wooneenheid had haar eigen kleur en per appartement werd de inventaris, alsook verhuisdozen, voorzien van deze duidelijk leesbare stickers. Dit zorgde voor structuur in het verhuisproces waardoor alle spullen op de nieuwe locatie direct op de juiste plek stond. Per dag werd telkens een woongroep verhuisd. Naast het verhuizen van de inventaris en uitpakken van de dozen was ook een handyman aanwezig voor het ophangen van lampen, schilderijen, klokken, schappen etc.
UTS Grijpma heeft de verhuizing met veel plezier uitgevoerd en wenst bewoners en medewerkers van de Wiedenhof een fijn verblijf!