Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Al 100 jaar Grijpma Verhuizingen

UTS Grijpma, uw verhuizing goed geregeld
In 2018 bestaat ons verhuisbedrijf 100 jaar. Dat zegt wel iets over onze ervaring en betrouwbaarheid. UTS Grijpma Verhuizingen is gebaseerd op Twentse tradities. Denk aan het ‘noaberschap’, waarbij we als goede ‘buur’ elkaar graag helpen. Ook de nuchtere houding en de no-nonsens mentaliteit zijn kenmerkend voor ons verhuisbedrijf. U zult ervaren dat we uw opdracht weloverwogen aanpakken en efficiënt uitvoeren voor het beste resultaat.

Altijd in de buurt
Het noaberschap blijkt ook uit de samenwerking van Grijpma binnen Nederland met andere, erkende UTS verhuisbedrijven. Landelijk werken we op 20 locaties samen, zodat er altijd wel een UTS-verhuizer bij u in de buurt zit. Ook op mondiaal niveau werkt UTS Grijpma samen met kwalitatief hoogwaardige verhuisbedrijven. Zo houden we de communicatielijnen kort en staan we snel voor u klaar; waar en wanneer u wilt, met de beste vakmensen en uitstekend materieel.

Vertrouwen geeft rust
Vriendelijke verhuizers die met u meedenken en kwaliteit leveren. Dat is waar UTS Grijpma als erkende verhuizer voor staat. We gaan respectvol om met uw huisraad, die bij ons all-risk verzekerd is. Zo bespaart u tijd, geld en energie. Vertrouw op de expertise van onze ervaren vakmensen en gun uzelf zo de rust dat uw verhuizing in veilige handen is.

Erkende verhuizer
Voor ons is het vanzelfsprekende dat UTS Grijpma een erkende verhuizer is. We dragen dit keurmerk dan ook al bijna 50 jaar. Net als het ISO kwaliteitskeurmerk zegt dit veel over onze gestructureerde en veilige werkwijze. Alles is erop gericht om van uw verhuizing een succesvolle en prettige verhuizing te maken.