Laat een bericht achter Offerte aanvragen

ICT Service

Met uw ict wilt u geen enkel risico lopen. Daarom is het prettig te kunnen werken met een specialist in het verplaatsen van waardevolle ict-middelen. Wij hebben jarenlange ervaring met projectmatige verhuizingen van ict-apparatuur en integreren de verhuizing van ict-apparatuur volledig in het totale verhuisproces. Uw bedrijfsvoering wordt minimaal onderbroken. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket: een plezierige en kostenefficiënte one-stop-shop service. En uw medewerkers kunnen na de verhuizing direct aan de slag.
Er zijn diverse serviceniveaus mogelijk: cable management, patchen van data, inventarisatie ict-apparatuur, aanleggen infrastructuur en verhuizen servers.

Cable management

Met onze ict-services structureert u uw werkplekbekabeling waardoor uw netwerk minder gevoelig is voor storingen en de kans op brandgevaar en stofvorming vermindert. Ook voeren wij onderhoudscontroles uit, kunt u ons inzetten voor het reinigen van desktops, beeldschermen, toetsenborden, muizen, telefoons en headsets. Samen met uw ict- en facilitair verantwoordelijke brengen wij wensen en mogelijkheden in kaart.

Patchen van data

Om problemen met data- en telefoonverkeer te voorkomen moeten uw patchkasten en wandverdelers er keurig verzorgd uitzien. De ict-services van UTS Grijpma herstructureert en administreert uw patchkasten. Opgeruimd staat netjes!

Inventarisatie ict-apparatuur

Uw kantooromgeving groeit mee met de ontwikkelingen van uw organisatie. Door de groei van uw organisatie wordt uw ict omgeving snel complex. Weet u exact hoeveel Office licenties u heeft? Wanneer heeft u uw pc’s aangeschaft? Hoe de servers met elkaar zijn verbonden? En zijn uw virusscanners wel up-to-date? Grijpma ict-services inventariseert uw ict omgeving en geeft u aanbevelingen voor de toekomst.

Server verhuizing

Natuurlijk wilt u geen risico lopen dat de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie tijdens de verhuizing in gevaar komt. UTS Grijpma ict-services heeft jarenlange ervaring met projectmatige verhuizingen van ict-apparatuur. Wij integreren de verhuizing van ict-apparatuur volledig in het totale verhuisproces. Uw bedrijfsvoering wordt minimaal onderbroken bij de verplaatsing van uw ict-apparatuur.

Vervangingsprojecten

Is uw ict en de bijbehorende infrastructuur toe aan vervanging of upgrading? UTS Grijpma ict-services heeft brede kennis van en ervaring met standaardisatie en migratieprojecten. Wij kunnen diensten heel efficient, gecombineerd aanbieden. Bijvoorbeeld: opslag, logistiek, verhuizen), installeren van nieuwe pc’s, afvoeren van de oude pc’s, wissen van de gegevens oude pc’s, CO2-neutraal vernietigen van oude pc’s.

Onze referenties in de ict

Sigmax, Equinix, M2M blue, Innovalor, PhoeniX software


UTS Grijpma is specialist als het gaat om verhuizingen in

UTS Grijpma werkt o.a. voor