Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Onderwijs verhuizing

Verhuizen van onderwijsinstellingen is vaak complex. UTS Grijpma is gespecialiseerd in de samenwerking met onderwijsinstellingen. U vraagt snelheid en efficiency om het leerproces niet te verstoren. Wij voeren de verhuizing daarom zoveel mogelijk buiten lestijd en in schoolvakanties uit.

Continuïteit voor basisscholen, hogescholen en universiteiten

Met ons uitgebreide dienstenpakket houdt u alles wat met de verhuizing te maken heeft in één hand. Van voorbereiding tot verplaatsing, van verhuizen van een school tot het landelijk facilitair bedienen van universiteiten en hogescholen. Uw proces bij veranderingen en herhuisvesting gaat ongestoord door. U kunt vertrouwen op onze ervaring met het verhuizen van specialistische afdelingen zoals practicumlokalen, gymnastiek faciliteiten, bibliotheken en collecties van boeken, beeld- en geluiddragers, digiborden. UTS Grijpma zorgt voor continuïteit voor basisscholen, hogescholen en universiteiten.

Onze referenties verhuizingen in het onderwijs

Attendiz, Scholengroep Twente Speciaal – Hengelo, ROC van Twente – Almelo, Hengelo, Enschede, Hogeschool Windesheim – Zwolle, Lelystad, Utrecht en Hardenberg, ArtEZ hogeschool, Carmel College, Almere College, Ichthus College
UTS Grijpma werkt o.a. voor